2010. november 2., kedd

Gemini projekt 13-14. hét

Hát eljött az ideje itt vagyunk a 13. és 14 hét között félúton. A mostani vizsgálat a legutóbbi vizsgálat "megismétlése" volt gyakorlatilag. Akkor a kötelező kórházi, most a maszek nőgyógyászati. És nagyon megérte. Ahogy azt a legutóbbi bejegyzésben írtam, a magzatok már egyre inkább felismerhetőek, ám az akkori kórházas UH vizsgálathoz képest a mostani fényévekkel jobb volt. Úgy képzeljük el a technikai különbséget, hogy a kórházban még egy Szputnyik1-űrrakétával egyidős UHgép dolgozik, epphogy csak nem szenet kell lapátolni bele (költői a túlzás, pusztán az érzékeltetés miatt ragadtatom el magam), ellenben a maszek dokink felszerelése újabb a tavaly fellőtt Mars szondánál! Akkora képbeli különbség van a két UH gép között, hogy a kórházban olyan volt, mintha egy Bejing típusú szuperlegömölyített katódsugarárcsöves TV-t néztem volna (majdnem mint egy oszcilloszkóp kijelzője), a maszeknál meg egy HD plazmaTV-t. Őrület ! ! !
Node akkor ennyit mára a tudomány és a technika világából...
A mai vizsgálat sok újat nem hozott eredményben a múltkorihoz képest legalábbis egészségügyi oldalon. Mindkét poronty ép és egészséges. Mozgékonyak, szívük kalapál, veséjük működik, gyomor a helyén, agyuk már fejlődik, végtagok rendben, arc formálódik, Down kórra utaló jelek nincsenek.
Ééééss akkor a legfontosabb!!!
Nálunk ezentúl is mindig felhajtva lesznek a WC-deszkák! Úgy néz ki ugyanis, hogy mindkét magzat ZACSIS! :)
Persze most még korai 100%-osan kijelenteni, különösképp, hogy a nagyobbik az sosem fordult úgy, hogy minden kétséget kizáróan lehessen nyilatkozni, de a doki szerint fiú. Viszont a másiknak minden kétséget kizáróan kolbásza van! Jó nagy! :) Apja fia no :)
Két hét múlva megyünk újra, akkor már biztosat lehet mondani a másik esetében is. Ott is felsejlett a péló néhanéha...de nem volt olyan jó a fekvése hogy tisztán kivehető legyen.
Pocakos képet most nem csinálok, sok értelme nincs, hisz az elmúlt egy hétben nem nyelt kosárlabdát Eri. 
De a 2D-s képen kívül csináltattunk egy csomó 4D-set is, amiből azért szemezgetek most ide is! És egy kis videót....még mindig csak mobillal. Legközelebb már felkészültebb leszek, és viszem a kamerát is!




Milyen gonosz kis arca van mi?

1 megjegyzés:

  1. Ezek szerint igazam lesz, hogy az egyik legalább fiú :)
    Legközelebb tényleg vigyél kamerát, mert nem vmi jó a minősége a videónak.

    "Node akkor ennyit mára a tudomány és a technika világából..."
    Látom benned is nagyon megmaradt ez a mondat :)

    VálaszTörlés