2010. november 28., vasárnap

The Rebound

Újrakezdők. Pfff remek magyar cím , még akkor is ha az eredeti is ezt jelenti....jelen esetben lehetett volna jobban nyelrveeső cím fordítás is...
A sztori dióhéjban annyi, hogy a negyvenegynehány éves feszes kis középkorú feleség élete a megszokott mederben halad, neveli két kis gyerekét, mikor hirtelen megtudja, hogy férje megcsalja. Tökéletesnek hitt idilli élete egy pillanat alatt összeomlik. De nem rottyanik bele, elhagyja férjét, és beköltözik a kertvárosból a nagyvárosba, remélvén, hogy ott több eséllyel talál magának párt, és állást. Nos állást viszonlag hamar talál is, de párt már annál nehezebben. Egy idő után abba is hagyja a próbálkozást... Időközben összetalálkozik a fialat 25 éves frissdiplomás szociális munkás beállítottságú, lassúvíz Arammal, aki bébiszitterkedést vállal a nőnél. Aztán rájönnek, hogy iket az Úr is egymásnak teremtette. Vagyis egymásnak, csak éppen kicsit fáziskéséssel. Egy balul sikerült terhesség után szakítanak, hisz a nő nem bízik a korkülönbség miatt kapcsolatukban. Szétválnak útjaik, és telnek az évek. A nő karrierje felfele ível, a fiú bepótolja azt, amit eddig kihagyott életéből: beutazza a világot.
Vajon összejönnek e még valaha?
A film amúgy elég lapos....mégis aranyos. Zeta naggggyon jól tartja magát! Egyedül az isten sem vit volna rá hogy megnézzem, de párommal összebújva végülis nézhető volt.
Imbd: 6,4 (6.911szavazat)
Saját: 4,5 (egyedül) de 6,4 (párommal)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése