2010. november 2., kedd

Narkó

2002-es film, s amit így utólag nem értek, hogy hogy nem volt eddig szerencsém hozzá??? Marha jó film! MEgpróbálok spoilermentesen írni róla...de nem garantálok semmit. 
A két főszereplő Jason Patric, és Ray Liotta. A történet szerint a Jason által játszott zsaru a drogosztályon dolgozik, mint beépült ember. Annyira durván nyomja a melót, hogy maga is drogossá válik, és egyik ügye balul sül el, meghal egy rendőr és egy kisgyerek. Felfüggesztik. De kap egy esélyt. A rendőrség villantani akar a közvéleménynek, és a végére akarnak járni egy zsarugyilkosságnak. Hamar rájön hogy a Liotta által megszemélyesített rendőr nélkül ez nem fog menni, így társak lesznek. 
Innentől bepörög a film, pedig eddig sem volt uncsi. Megkezdik közös nyomozásukat, s hát módszereik elég kemények. A film végére pedig jön egy olyan csavar amit ugyan sejteni lehetett, Liotta utóbbi 15 évnyi filmográfiája alapján. Aztán raknak rá még egy csavart, így nagyon faszán kihozzák a filmet az elvért kliséből! :) Nagyon jó! :)
Tegnap este gondoltam filmezek egyet vacsi közben. Leültem s nekiálltam enni. De abba is hagytam 1 perc után, mert a film eleve úgy nyit. ÉS végig fenntartja az érdeklődést!
Az imbd-n közel 20.000 néző véleménye alapján 7,3/10 pontot kapot. Ezt simán meg tudom erősíteni egy 7,9 ponttal! Érdemes rászánni az időt, egy nagyon fasza pörgős akciódús fordulatos krimi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése