2010. október 30., szombat

Sorority Row

2009-es film, de nem volt véletlen hogy nem hallottam róla. Az az igazság hogy a Barlang című film óta áhítozok én is egy jó kis csajos horrorra. (értsd úgy mint jócsajos horror, és mint jó csajoshorror egyaránt) Hát nem ez a film az, azt már előre elárulom.
A film úgy indul, hogy egy maréknyi amerikai diáklány (és itt a markot ne úgy értsd, mint masztimarci) jó poénnak gondolja, hogy úgy ijesszenek meg egy srácot, hogy egyikük halottnak tetteti magát. Együtt indulnak hogy eltüntessék az akkor még álhullát, mikor a közben már az őrület határára szivatott srác hirtelen nekilendül, hogy meglevegőztesse az halottat. Na több sem kellett a színésznőnek, ha eddig nem is, hát most átszusszanik a túlvilágra.

Innentől indulnak be az események, mivel a többi grácia úgy dönt, hogyakkor tartják az eredeti áltervet, és inkább eltüntetik a hullát, semmint rendőrért kiáltsanak.
Ez viszonleg még könnyen is megy, elkezdik élni tovább az életüket, amikoris, egyszercsak elkezdenek egymás után hullani, pont mikor érettségi bankettjukra készünek.
Hát innentől tiszta "tudom mit tettél tavaly nyáron". Ezért is, meg a szar forgatókönyv miatt is, elég kiszámítható a film. Ahogy annak lennie "kell" ráadásul még a végét sem zárják le a filmnek....de ez nagy kár. Semmiképp sem kiállt folytatásért ez a "ZS" film.
Hogy miért néztem meg akkor? Már az eleje gáz, de a felirat alatt valamire felfigyeltem: egyik fő szereplőként volt kiírva Carrie Fisher.... kiez, kiez???? Nem jutott az eszembe...de alig pár másodperc és átsétált a képernyőn....Neeeem, monom magamban, de hisz ez Leia ! ! ! Igaz közben felette is elrepült az idő vasfoga, azért én még emlékszem milyen jó csaj is volt azokkal az ennivaló briósokkal a fülén :)
A másik "üdvöske", kinek neve ismerősen csenget, pedig Rumer Willis. Hogy ő ki? Bruce lánya. Bruce és Demi Moore szerelemgyereke :) Hát nem ebből a filmből fog a csúcsra kerülni az tuti....amúgy is egy lúzert játszik a filmben....mondjuk azt a figurát legalább jól adja. De azért közel sem egy Demi a csaj :)
Az imbd-n 5.1-re áll a film, de szerintem ebben benne van egy-egy ponttal a fent említett két hölgy "neve" is. Szóval a valós pont érzésem szerint valahol a 3.1/10 körül lehet. Sajnos. És akkor íme a trailer, ami azért többet sejtetett...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése