2010. október 16., szombat

Nightmare on Elm street 2010

Csalódtam. Azt gondoltam, hogy ez a Freddy film beáll majd a sorba, s a divatnak megfelelően az előzményekről fog szólni. Hát nem. Ez egy rímékje az első résznek baszki! Hogy lehet ilyent csinálni???? Úristen de gyenge....
Kezdve a jól megszokott Krügerfésszel....
Véltek felfedezni hasonlóságot? Kb a kalap meg a pulcsi.... Nagyon szarul néz ki az új arc... De nézzük a filmet: copy 1984 + egy kis CGI.
Ááááá felesleges is írnom róla többet. Aki látta az eredeti verziót, azt óvaintem a mostanitól....aki meg nem látta, nézze meg azt.
A mostaniban azzal próbálnak félelmet kelteni, hogy váratlan pillanatokban BUMMM egyszer csak az arcunkba mutatnak valamit közelről. Ezt eljátszák a film közepéig párszor, de hál isten a végére azért leszoknak róla. Gyenge megfélemlítés ez 2010-ben. De az új Freddytől ennyi tellik. Még szerencse, hogy az áldozatok teste puha mint a vaj, így legalább képes ököllel átütni a mellkasukon, és a szalonnázókéses kezével átdöfni egy fejet....brrrrr gyenge.
Az eredeti rész 7,4 a mostani 5,2 pontot ért a nézők szerint az imbd-n. Az eredetiről nem tudok most érdemben nyilatkozni, lévén kb '86-ban láttam....de a mostani biztos nem ér 5,2-t. Valahol a 3 és a 4 pont között lehet sajnos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése