2010. október 29., péntek

Jonah Hex

Hát mint kiderült számomra ez egy képregényadaptáció, vagy miféle. DC Comics karakter, de én még nem hallottam róla. A sztori szerint egy déli katona kerül összetűzésbe saját tábornokával, aki megcsonkítja őt: forró billoggal égetve szét az arcát. Hex nem akarja hogy egy monogram virítson az arcán, ezért egy forró balta fejével szétégeti a fél arcát. Sokkal szebb lesz :)
Félholt lesz a fájdalomtól, de az indiánok megmentik. Lelke azonban félig a holtak közt marad, így olyan szuperképességre tesz szert, hogy képes beszélni a holtakkal. Ez az alapszitu, ehhez bonyolódik hozzá, hogy főellensége romba akarja dönteni az amerikai álmot, le akarja rombolni a kapitóliumot. Ki lehet ki megállítja? Hát Jonah Hex.
Felbukkanik még a filmben Megan Fox, akinek más szerepe nincs, csak jókurvához mérten, álomeffetkbe burkolózva pillogni a kamerába izzadt testtel. Villantani nem villant semmit, bár korábban úgy hallottam.
Nem tudom jószívvel ajánlani a filmet. Amerikaniszta hős, polgárháborús időkből. Ez az europid embert nagyjából pont hidegen hagyja.
Az imbd-n 4,6/10-es értékelést kapott, de az is elárul valamit, hogy csak közel 7000 ember véleménye alapján. Nálunk eleve nem is játszák moziban. Felesleges is lett volna, garantált bukta. Szerintem max 4,0/10-re lehet értékelni. Egyszer vasárnap délelőttre meg lehet nézni, de semmi maradandó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése