2010. október 16., szombat

Resident Evil: Afterlife

Kaptár 4. Sajnos nem 3D-ben láttam, pedig az biztos rátett volna még az élvezeti faktorra egy pontot. Hogy őszinte legyek az egész Resident Evil világot nem nagyon ismerem. Láttam mind a négy filmet, meg tudom hogy van belőle játék (aminek a demóját próbáltam is) meg volt valami rajzfilm is nemrég.... mégsem tudok az egész resi világról szart sem.
A mostani resifilm jó! Az sorozat első része tetszett nekem utoljára ennyire. Nem mondom hogy világmegváltó meg hogy az év filmje, de a quadrológia talán legresisebb része. A történet szerint főhősünk elindul megkeresni a túlélők által alapított Árkádia nevű települést, ám kiderül hogy ez a hely nem is létezik. Vagyis létezik csak nem település.... Útja során belebotlik egy maréknyi túlélőbe, akiknek megpróbál segíteni. Természetesen mire eljutnának céljukig, addigra szépen lassan elfogyódnak. Mindez egy elhagyatott betonépületben játszódik zömmel, ami kiválóan hozzájárul a nyomasztó resi élményhez.
Az imbd-n 6,4/10-re áll, amivel oly mértékben egyet tudok érteni, hogy nálam még a 7-et is megközelíti. Szóval adnék rá egy 6,8/10-et.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése