2010. október 9., szombat

Ca$h

Visszajáró. Ez az amit az embernek vissza kell adnia. Hát a film egy ilyen esetről szól. Sean Bean-nek van azért ettől jobb filmje.
Én anno a Hívójele Bravo kettő nullában szerettem meg. Bár ott sem a film volt a nagy eresztés, hanem a könyv, amiből készült. (Andy McNab könyve, ajánlom az írót minden katona kedvelőnek). De jót alakított a Roninban is, mint lúzer, a Trójában, mint Oysseus, ám legtöbben a Gyűrűk urából ismerhetitek, mint Borumir. Legutóbbi idei ütős filmje, a Black Death, amiben egy keresztes lovagot játszik, aki a boszorkányokra utazik. Na az egy egészen faszernyákos film, tetszett!
Ez a mostani egy pár lépcsőfokkal laposabb. (spoileres lesz) Napjainkban játszódik. Egy rablásból autós üldözés lesz, s a rabló, hogy a bizonyítékot eltüntesse, a szajrét kidobja a kocsi ablakán, ami egy fiatal csávó motorháztetején landol az aluljáróban. No lesz is nagy öröm, mikor kinyitja a táskát, ami tele van zsozsóval! Asszonykájával meg is kezdik annak elköltését, miközben a bebörtönzött rabló megkéri az ikertestvérét, hogy ugyan keresse már meg a csávót, és kérje vissza a pénzt. Mire megleli az ifjú párt, már jócskán költöttek a több mint 600e$-ból. A maradék ~550e$ viszont nem elég....az ikertesó begőzöl és mindet vissza akarja kapni. Ez a történet fő fonala....hogy tudnak visszaszerezni majd 80e$-t 5 nap alatt??? Pereg a film, tellnek a percek/fél órák...és egyszercsak vége. Röviden: a pénzt visszaszerzik, de ugyanott lesznek ahol kezdték....és a zárójelenetből arra is következtetni lehet, hogy indul a mókuskerék előről....
Átlagos TV film...nem épp moziba való. De mégcsak nem is szombat estére. Inkább ez egy hétfő esti film.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése