2010. október 4., hétfő

Skiparadise Kronplatz

Nem kicsit megkésve, de végre összeállt az idei év eleji síelésünkről készült videó... Több oka is van a videó elkészítésének, többek között, gépbővítés, aztán oprendszer újítás, vinyóhiba miatti adatmentések ide-oda, nomeg a kezdeti lelkesedés utáni alábbhagyó lendület....ellustultam no. :) Mindig úgy vagyok, hogy egy ilyen nyaralós videót össze kell állítani még a hazajövetel és a munkábaállás között, különben sokára készül el. Most ez 9 hónapot vett igénybe :) pedig mindig úgy szoktunk nyralni/telelni, hogy ha lehet, akkor ne a hazérkezés másnapján kelljen dolgozni menni, hanem legyen még itthon 2 nap pihi, mert bizony a szabadságot is ki kell pihenni :) én szeretek aktívan nyaralni, nem vagyok az a "hasátnaponsüttetős" fajta.
De akkor lássuk mit sikerült lőni, s abból mit sikerült összeállítani. A hidegre való tekintettel nagy bundát növesztettem, így a yetitől nem kell megijedni, én vagyok. A filmben james, és diego nevekkel vagyok említve :)
A Youtubenak hála már 3 figylemeztető levelet kaptam, hogy jogdíjas számok szólnak alatta, úgyhogy valszeg el is fogják némítani idővel. Egyelőr még csak annyi van, hogy egyes országokból nem indítható el a videó. Amint bekeményít a Youtube, átköltöztetem a videót egy másik videómegosztó portálra, ahol lágyszívűbbek. Addig viszont íme:

2 megjegyzés:

  1. Eeeeeez jóóó lett :) Príma volt nagyon az egész bár az esti vizipipuzások és a pókerezések is jók voltak! Éljen a síelés!

    VálaszTörlés
  2. Ugye? :) Kár hogy az idei szezonban kimarad. No nem a síelés, mert azt megoldom....hanem a KÖZÖS síelés :(
    Azért a Skiarena-ba megyünk ugye?

    VálaszTörlés