2011. január 19., szerda

Ticking Clock

Sajnos az utóbbi években egyik korábbi nagy kedvenc színészem Cuba Gooding Jr. csupa csupa "B" "C" és "D" kategóriás filmekben szerepelt. De én még emlékszem az Oscar díja színész nagy filmjeire...nem gondoltam volna hogy így "lecsúszik". Azért én adok esélyt minden új filmjének, hátha egyszer visszatalál az útra. Ennek a filmnek különösképp örültem, mert egy általam nagy csípett mellékszereplővel Neal McDonough-al játszik.
Sokat nem írhatok a filmről, mert a fő szálat nem szeretném lelőni, így csak vázlatosan: Cuba egy oknyomozó riportert játszik, aki belekeveredik egy sorozatgyilkossági ügybe. Hogy tisztára mossa magát, és hogy megállítsa a gyilkosságsorozatot, bele kell magát ásnia az ügybe. De az ügy nem egyszerű. Furcsa dolgok történnek...mintha minden előre meg lenne írva. Vajon meg tudja állítani a gyilkost?
Sajnos ez sem lett "A*" osztályos film. jobb mint az utóbbi évek termése tőle, de ez is csak "B" kategória. Így hétköznap délelőttre tökéletes időtöltés volt, de nem egy szombat esti film.
Imdb: 5,3/10 (380)
Saját: 5,0/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése