2011. január 28., péntek

The Switch

Sejtcserés támadás
Szeretem az ilyen időkitöltő limcsi filmeket....ez mondjuk különösebben nem tartozik a jobbak közé, de nem bánom hogy megnéztem. Minden évben van egy féltucat-tucat ilyen Jennifer Aniston/Jennifer Lopez/Cameron Diaz/vagy bármelyik másik aktuális hálivúdi 40-es nő- féle időkitöltő film. Ezek másra általában nem is jók, mint könnyeden elszórakoztatnak, de egy hét múlva már szinte nem is emlékszel rájuk. Mégha nem is alkotnak maradandót, rossz szájízt nem hagynak maguk után.
A sejtcserés támadás alaptörténete szerint egy pár évvel ezelőtt szakított pár életébe kukkantunk bele. Mai napig jó barátok, de a nőt eléri a kapuzárási pánik: gyereket akar. Gyerket igen, de apát nem. Bérel hát egy bérapát, és rendez egy "terhes leszek" partit. Volt pasija annyira feszengve érzi magát a partin, hogy féltékenyégében berúg mint az állat, és véletlenül a fürdőben kilöttyenti a bérapa már leadott spermáját....egy kis részeg ötölgetés után rájön a megoldásra: pótolja a sajátjából! :)
És ez az egész film tekervényességének mozgató rugója. 
Többet nem is írok róla, akit érdekel nézze meg nyugodtan. Egy középszerű limonádé....kicsit laposabb, mint kellene...de van egykét jó poén benne. Ja és a pasi az a színész aki a Hancock-ban játszotta Will Smith PR-osát :)
Imdb: 5,9/10 (7.383)
Saját: 5,5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése