2011. január 8., szombat

Red

Jóformán semmit nem tudtam a filmről, csak hogy Bruce Willis játszik benne. Aztán már a stáblistánál felvettem egy jóval kényelmesebb fekvő pozíciót, mert sejtettem hogy a szereplők alapján szar már nem lehet. Nem is tévedtem.
Bruce Willis mellett olyan nevek szerepelnek benne, mint John Malkovich, Karl Urban, Morgan Freeman, Richard Dreyfuss (nagy kedvencem).
Ez egy nagyon jól sikerült akció-vigjáték! Meg sem próbálja komolyra venni magát, az elejétől érezhető, hogy akciójelenetei direkt túlzóak, de ez kifejezetten jól áll neki.
Az alapszitu az, hogy egy leharcolt CIA ügynöknél egyszercsak megjelenik egy takarító brigád, hogy kipipálják. Persze az "öreg"ember nem vénember, tartja a mondás, így Bruce könnyedén elbánik velük. Mivel az ellene irányuló támadásból tudja, hogy frissen megismert partnerét is veszély fenyegeti, magával viszi őt is, és nekiáll felkutatni, hogy kik, és miért akarnak végezni vele. Ebben segítségéree lesz három korábbi ügynöktársa is. A kiöregedett ügynök-horda teszi a dolgát, nem is akárhogy. Szórakoztató, és látványos akciójelentek, lezser problémakezelés, és pár kisebb fordulat.
Könnyen emészthető, szórakoztató film. Igazi kikapcsolódás. Ajánlom mindenkinek!
Imbd: 7,2/10 (24.699)
Saját: 7,5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése