2010. december 14., kedd

Gemini projekt 19-20. hét

Váratlan fordulat a projektben!
Mai naptól az is lehetne a szlogenem: "Ne vitatkozz egy lányos apával!"
Úgy kezdtük ezt a nem-megállapítósdit, hogy valószínűleg mindkettő fiú. Aztán legközelebb már azt mondta az orvos, hogy az egyik biztosan fiú, a másikat nem látja tisztán, de szerinte ő is az.
Aztán eljött a mai nap. Asszony gatya letol, blúz felhúz, ágyra dől, doki UH gépet bekapcs, kence a pocira, ozt had szóljon.... 
Pár perc elteltével, állammal a földön, úgy állt a helyzet, hogy az egyik bizonyosan lány, a másik nem mutatta magát jól, de vélhetően ő is... DÖBB...
"Ekkora derült égből seggberúgásban még nem volt részem. Akkor sem lettem volna jobban meglepődve, ha reggel úgy ébredek, hogy oda van varrva a fejem a szőnyeghez." (Chevy Chase - Karácsonyi Vakáció)
Nem értettem az egészet....Hol a fiam???? Azt mondják, hogy egy gyermeknél csak egy a biztos: az anya. Ha ez így van, akkor ki feküdt múltkor a dokinál  UH vizsgálaton???? Mert ezek szerint Eri nem lehetett! Bigámista lennék? Vagy más párját kísértem volna be??? :) Aznap is ott voltam, s láttam én is a kölök csékjét! Ott fityeget a bika csöke, egy nagy zacsival komplett. Még mondtam is, hogy apgyafija! :) Erre most meg lány.... ott voltam, láttam. Tényleg muffja van! Napjában többször látok kolbászt, sőt minden pisiléskor fogdozok (kizárólag a sajátomat!), de azért buxát is láttam már nem kevésszer! :) Amit most a monitoron láttam, nekem is nunusnak tűnt.
Még él a remény, hogy a másik talán fiú, de azt hiszem rá kell készülnöm, hogy mindkettő lány, s akkor nincs közös recsegve dallamfingás, sörivás, nem játszhatok távirányítós autóval sem, merthát lányoknak sírós-bekakilós műanyag baba kell. Azzal meg biztos nem fogok játszani! :)
Úgy érzem egy csomó dolgot, amit én nem kaptam meg gyerekkoromban, azt most sem fogom tudni kipróbálni. Legjobb ürügy lett volna a gyereknek venni egy távirányítós repülőt pl, hogy tenmagam játsszak vele, míg ő nézi., s örül neki. Hát ennek most lőttek úgy néz ki.....
Eddig nem éreztem magam lányos apának.... az eddigi vizsgálatok alapján számba sem vettem ennek lehetőségét. De ma a vizsgálaton, csak álltam ott tanácstalanul, mint kezdő buzi a gőzfürdőben...
Nézzük a dolog jó oldalát: Erinek lesz segítsége a házimunkában, én meg maradhatok egyeduralkodó kakas ezen szemétdombomon! Már hallom is: "Lányom, légy oly jó, és hozz apádnak egy sört!" miközben a kedvenc scifimet olvasom... De pl bátran járhatok airsoftozni is, nem fog nyavajogni a gyerek, hogy ő is jönni akar.
Ocsúdva a lányapás felismerésből azért meg kell említenem, hogy hál isten mindegyikükkel minden a legnagyobb rendben van! Legalábbis a bogyókkal. Eri vesetágulata ugyanis most rosszabb mint volt. Mai napon 7x4cm, így az orvos azt javasolta, minden órában legalább 15 percet legyen négykézláb, hogy a bogyók ne nyomják annyira a vesevezetéket. Pedig ez még csak rosszabb lesz. Singleplayer terhességnél a vesemedence tágulat a 30. hét környékén szokott jelentkezni, de addigra azért már jó nagy a baba is. Mi lesz velünk később, hisz a két bogyó nagyobb mint egy. A grafikonon is látszik, hogy még csak most fognak igazán nagyot ugrani súlyban, méretben.
A bogyók most a harmadik X-nél járnak korban, méretben
No és persze a nevek....most egy kicsit gondban vagyunk ... Bence-Barna ugrott.... és nincs egyelőre semmilyen alternatív ötlet... vehetjük elő megint az utónévkönyvet.
Báááár egy névben lehet meg fogunk tudni állapodni: Hanna. Ez mindkettőnknek tetszik. Mostanában elég gyakori....ez engem kicsit zavar....de amiben egyöntetűen meg tudunk állapodni, azon nincs értelme tovább rágódni.
Legjobb lenne persze egy Hanna-Barna páros! :)
Eri már egyre többet bújja a netet, fürkészi mit honnan lehetne olcsóbban beszerezni, meg hogy mi az amit ő maga is meg tudna csinálni, megérné e egyáltalán, ésatöbbi...
Hétvégén összeraktam a gyerekágyakat, egyrészt hogy megtudjuk megvan e minden alkatrészük, másrészt hogy hogy néznek ki, hogy férnek el, hogyan rendezzük el őket. A vége az lett, hogy fingunk nincs....kell még a pelenkázóasztal is, akkor lehet csak végleges formát adni a szobának.


Nem vészes az egész, egy katroc összeszerelése ~10 perc. Ezt meg is örökítettem, íme:
A végére pedig a szokásos Eri pocak fotó(k):

Éééés ráadásként a mai UH vizsgálat anyagából összevágott kis videó:




12 megjegyzés:

  1. Micsoda új hírek! Szóval lányos apuka leszel.. :)Nagy lesz a szerelem!
    Távirányítós autózni csajokkal is lehet, nekem is volt villanyvasutam! Sőt, a kedvenc kisautóm (Ford Escort, metál kék, már hiányzik a teteje, ergo cabrio XD)a mai napig itt mosolyog rám a polcról...
    UH videóval mosolyt csaltál orcámra. :) Az ágyszerelőssel szintén! :D Ez a zene!! XD LÁJK!
    Este megmutatom Totiapának is! :)

    VálaszTörlés
  2. Totinak mindenképp, de augusztus-szépének NEÁM ! ! ! :)

    VálaszTörlés
  3. Hihi!:D
    Na, majd 15 év múlva megnézzük apai mosolyod, mikor a mi fiunk lesi a lányaidat Eplényben! Upsz! :P :)

    VálaszTörlés
  4. Először jót derültem!
    De aztán ráfagyott a mosoly az orcámra...basszus tényleg...
    Már most agyf.szt tudnék kapni, ha belegondolok, hogy 16-17 év múlva a barátja jön le a szobájából azzal a kaján vigyorral a képén, hogy "megvolt".

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!
    Látom, azért szépen gyűlnek a babaholmik. Pár cuccot mindenképpen összeszedünk, és megajándékozunk vele Titeket!
    Azért majd egy nagy közös pizzasütés alkalmával elmeséljük, hogy hogyan futottunk bele "A szülők, akik minden felesleges dolgot megvesznek a pár hónapos gyereknek" című szívásba... nagyon vicces lesz! Január elején egy pizzasütés fűzfőn? A közös síelés idén lehet, hogy elmarad.... Dóri

    VálaszTörlés
  6. SZEVAAAA ! ! ! :)
    Hogy akadtatok ide???? :)
    Dejóóóó ! ! ! !
    PIZZÁZÁS OKÉÉÉÉ ! ! ! !
    Síelés....csak én....s "csak" Eplény....
    Jó lenne dumálni egyet, és jót röhögni a felesleges cuccokon! :)

    VálaszTörlés
  7. csak ötlet: a pelenkázót ne tedd messze az ágytól... legjobb ha a kettő között volna... ;)

    VálaszTörlés
  8. Szasz Pitty! :)
    Nyugi, nem terveztem, hogy a szoba másik végében lesz :) Bár a két ágy közé nem tudom tenni, nem akkora azért a szoba...de megpróbálom a lehető legközelebb! Kicsit korlátozott a dolog, mert tetőtérben egy fal van amihez odafér....így majd az ágyakat rendezzük hozzá.

    VálaszTörlés
  9. de azért ne lógasd a nózid, hogy két csaj lesz... ;) :) :D én pl másodikra szerettem volna "azt", de egyelőre úgy náz ki, hogy tökugyanolyan fiam lesz megen'...

    egypetéjüek egyébként? grat azért... :) és mikorra vagytok kiírva?

    VálaszTörlés
  10. Kétpetéjűek, úgyhogy még lehet vegyesfelvágott is :)
    Kiírva május kettőre vagyunk, de mivel ikrek, lehet számolni 4 héttel korábbra...de valszeg március lesz a hónapja.
    Most vagyunk azt hiszem...22 és fél hetesek...majdnem 23 már. még másfél hónapot kell MINDENKÉPP kibírni, utána már megmaradnak ha jönnek. Olyan ütemben nő Eri pocakja...félelmetes. Simán van akkora hasa most mint singleplayer terhesség 8. havában másnak.

    VálaszTörlés
  11. hát végülis két baba van bent... :) nekünk márc 2-re de szerintem február közepe lesz...

    VálaszTörlés
  12. Közel egyszerre leszünk kétapásak ;)

    VálaszTörlés