2011. április 9., szombat

Gemini projekt 36. hét - Visszaszámlálás

Bizony bizony elérkeztünk az út végére. Ez a blogbejegyzés lesz az utolsó, mielőtt megszületnének a bogyók. Mai napon 36+1 hetesek vagyunk, de a kórházas időszámítás szerint (korábban már írtam róla, hogy a 31. hét után valamiért ugrott a számlálójuk) hétfőn már betöltjük a 37. hetet. Ikres terhességnél pedig a 38. hét betöltése után automatice császároznak. Szóval megvan a kitűzött időpont: 2011 április 19, Kedd. Ha addig nem indul be magától, akkor 10 nap múlva megtörténik a csoda, két gyönyörű, érett bogyó édesapja leszek! :) Az elmúlt bő egy héten nagyon semmi nem történt, vánszorogtak a napok. Eri lába egyre jobban vizesedik, de állítólag ez még mindig "természetes". 
Megpróbáltuk volna előrébb hozatni a császárt jövő hét csütörtökre, hogy Húsvétra már biztos hazajöhessen a kiccsalád, de a főorvos hajthatatlan, be kell tölteni a 38. hetet. Így hacsak csoda nem történik, csak Húsvét után tudom őket hazahozni. :(
Még szerencse hogy a kórház számlálója "siet" fél hetet, különben várni kéne a császározással egészen 26-ig. Persze tudom hogy sürgetni nem kell. Örülök hogy eddig is eljutottunk. 10 napot már fél lábon is kibírunk. 
Mai vizsgálat szerint mindkét leányzó ~2.500gr-os, szóval születésükre bizonyosan meg fogják közelíteni a 2800-3000gr-ot. 
Minden tiszteletem Erié... nem volt könnyű az út idáig, és mi vár még rá ezután! :) De én azt mondom: "Bárcsak ott tartanánk már!" :)
Végül itt van pár kép az elmúlt egy hétről, legközelebb remélhetőleg már babafotókkal jelentkezem!

 35+5 hetesen

36+1 hetesen
FRISSÍTÉS #1: 
HELYZET VAN!!! Erinek 8:20-kor úgy néz ki elkezdett szivárogni a magzatvize. Most van vizsgálaton, várom hogy hívjon, és már futok is haza a munkából. Még a végén ma lesz a nagy nap! :)

FRISSÍTÉS #2: 
Már itthon vagyok, készülök össze és megyek be a kórházba. Eri a vizsgálatokon túl van, egyelőre minden rendben, placenta a helyén, magzatvíz felülről szivárog, szóval úgy néz ki ~5 óra múlva császár, hacsak addig nem indul be magától.
Legközelebb este jelentkezem, addigra már valószínűleg mint APA! :)

4 megjegyzés:

  1. Hát akkor HAJRÁ!!!!!!!!!!! Szorítunk!!!
    Képeket is hozzál este a hercegnőkről!!!
    Gondolatban Veletek vagyunk! :)

    (Két kos leánykád lesz.... Augusztus szépe duplán! :O Hihi! )

    VálaszTörlés
  2. Pöpp csúszással de úgy néz ki, hogy beigazolódik amit mondtam. :)
    Lassan indulok meccsre, de végig gondolni fogok rátok!

    VálaszTörlés
  3. Baszki James! Kibaszottul izgulok :D!
    Elnézést is kérek a káromkodásért!

    VálaszTörlés
  4. Hát akkor a friss blogbejegyzés elött, Gratulálunk apukám a kislányokhoz:) No meg Erinek is, hisszen azért a munka nagyrésze az övé volt! Vigyázzatok magatokra, aztán ha valamire szükség van csak szólj!

    VálaszTörlés