2011. február 13., vasárnap

He was a quiet man

Christian Slater filmje. Már a "Pump up the Volume" című filmben megszerettem, aztán sok jó filmje volt, egyik kedvencem a "Ronda ügy"....az nagyon kemény! :)
De nézzük a mostani filmet!
Egy lúzer alkalmazottat játszik, méghozzá nagyon jól! A cég szempontjából egy nemlétező alak, akire viszont minden szirszar munkát rá lehet bízni. Szépen lassan betelik nála a pohár, és elkezdi tervezgetni kollégáinak megölését. Addig addig, hogy már épp tölti a stukkert, mikor egy másik lúzer kollégája beelőzi, és elkezdi mészárolni a munkatársakat. Slater kezében viszont már ott a töltött stukker....s mikor lúzer-társa ellene fordítja a fegyverét, 5 golyót röpít bele.
A lúzer Slater egyik pillanatról a másikra ünnepelt hős lesz! Új munkakör, cégesautó, kötetlen munkaidő, több pénz, barátok, nők, minden amire vágyott. 
Ám ami könnyen jön, könnyem megy...szokták volt mondani. Magasról nagyobbat eshet az ember.
Slater nagyon jól játszik a filmben. Nem mondanám "A" kategóriás filmnek, sajnos csak "B" kategória. Viszont abban nagyon jó! Igaz kicsit lapos, de végsősoron ez egy lelki dráma, hogy is lenne pörgős. Én ajánlom minden komolyabb embernek!
Imdb: 7,0/10 (12.912)
Saját: 6,5/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése