2011. július 10., vasárnap

7 éve "fogságban"

Nem kell komolyan venni a címben szereplő "fogság" szót! :) Nem annyira a feladás 7 éve ez, mint a szeretet és boldogság 7 éve. Persze az út sokszor rögös! :) Különösképp, hogy kapcsolatunk olyan temperamentumos mint egy szicíliai páré :) 
7 év. Azt mondják vízválasztó egy kapcsolatban. Bááár most olvastam egy cikket, ami arról szólt hogy brit tudósok megállapították, hogy a 7 év helyett ma már 3 év az igazi vízválasztó egy kapcsolatban. Már megint a brit tudósok... :) Mondjuk abban lehet valami, hogy manapság könnyebben mennek szét kapcsolatok...de maradjunk csak a mi esetünknél. Mai naphoz 7 évre már, hogy Erivel egymást választottuk. És az idő úgy néz ki igazolja akkori döntésünk helyénvalóságát. Azóta összeköltöztünk, eljegyeztük egymást, élettársi kapcsolatban élünk, és két gyönyörű lány szülei vagyunk. Ideje lenne most már egy esküvőnek is, nemigaz? :) Eljön az ideje annak is hamarosan ;)
Íme kapcsolatunk akkor és most:
7 éve, első randijaink egyikén
7 évvel később az évfordulónk estéjén


4 megjegyzés:

  1. Gratula!

    Nemsemmi séród volt appám..:D:D

    Ray

    VálaszTörlés
  2. A 7 évvel ezelőtti kép kicsit olyan, mintha Eri épp nyúlna a kezedért hogy elvegye a combjáról :D
    Amúgy gratula. 17 év múlva is mondd ezt, én azt kívánom. jóegészséget továbbra is a "komplett" kiscsaládnak

    VálaszTörlés
  3. Mennyivel barnábbak voltatok hét évvel ezelőtt!(nem dolgoztatok annyit, vagy szoliba jártatok?) És Eri szőke volt, ezt nem is tudtam! :)

    VálaszTörlés
  4. te, és hány kilót híztál a 7 év alatt? :D

    VálaszTörlés